2 in 1 dupla-telkes_nyaraló_a_Dunakanyarban

2 in 1 dupla-telkes_nyaraló_a_Dunakanyarban
47.840444, 18.994539
Eladó 11.900.000Ft Ft - Nyaraló
180-515 83 m2 2 Szoba 1 Fürdőszoba 1267 m2

Kedves Érdeklődők!
Az ingatlan elkelt.

2 in 1 nyaraló a Dunakanyarban, a Börzsöny lábánál Kismaroson, a Duna-parttól mindössze 2,5 Km-re. Az Öreg Morgó csárdánál balra már csak néhány percre, fent a hegyen, csodálatos, csendes, erdei környezetben találtató két, egymás melletti, egybe nyitott telek. Összterület 1267 nm, az utcafront 52 méter széles. Különlegesség, hogy két utcára is néz és mindössze egy szomszéddal határos. Enyhe lejtésű terület, írányát a mellékelt helyszínrajzon láthatja.

Közműellátottság: víz, elektromos áram telken belül, aszfaltburkolatú út, szennyvízgyűjtéshez emésztő, öntözővíz gyűjtéshez egy ciszterna, telefon és internet. Kiépített tűzrakóhely.

Beépíthetőség 15%, azaz itt összesen 190 nm. Bővítésre is van lehetőség.

Építmények: Két faház. Az egyik faház (28 nm) egy földszintes épület amit főleg raktárnak, műhelynek használtak, a másik faház (55 nm) egy nagyon jó karban lévő, lakható Tátra típusú faház.
A Tátra faház három szintes. Alatta kőből épült vakolt, festett, bútorozott „borospince”, aminek a födém része alkotja a nappali szinthez tartozó méretes teraszt, két oldalon félkör alakú lépcsősorral.
A tetőtér beépített, elegendő helyet ad négy személynek éjszakára. A feljáró lépcsője középen érkezik, így két hálófülkére osztja a fenti teret. A fürdő a nappali szinten található, kádas, villanybojlerrel, mosdóval, wc-vel. E szint többi része egyterű, a kisebb része egy konyha sarok, a nagyobb része a pihenést szolgálja terasz kapcsolattal.

Fűtési lehetőség: beépített kandalló a nappaliban, épített kéménybe kötve. Ezen kívül nagy hideg esetén ki lehet egészíteni elektromos fűtéssel, vagy egy sziesztával.
Ide télen is jöhet egy-egy hétvégét eltölteni, feltöltődni.

Parkolási lehetőség telken belüli beállóhelyen.

Környék biztonságos, sok ingatlan négy évszakos tartózkodásra alkalmas, tulajdonosaik állandó lakók.

A képeken látható bútorok és felszerelési tárgyak megvásárolhatók.

A legszebb naplementéket élvezheti a közeli Duna-parton, mivel a Duna nyugati irányból érkezik a kismarosi kanyarba, a jól kiépített partszakaszról páratlan élményben lehet része.

Várom további kérdéseit, hívását. DrNest Ingatlan, Kiss Attila.

Ingatlantérkép