Presztízs budai luxus villa 3D virtuális túrával

Presztízs budai luxus villa 3D virtuális túrával
47.571030, 19.030326
Eladó 300.000.000Ft - Családi ház
181-218 400 m2 6 Szoba 6 Fürdőszoba 2 Garázs 2004 Year Built 1936 m2

Üdvözlöm! Jó helyen jár.
Ezt az ingatlant sehol máshol nem láthatja ilyen gazdag tartalommal illusztrálva.
Várom hívását és köszönöm ha ajánl másoknak is. Kiss Attila, DrNest

Presztízs ingatlan, de miért is? Mert alkalmas arra, hogy méltón tükrözze a külvilág számára a gazdája sikerességét, elért eredményeit, haladó gondolkodását, társadalmi státuszát. Ezért van a belvárostól tíz percre, ezért van Budán a III. kerület dombos-hegyes területén, ezért van örök panoráma, ezért van méretes telek, közel 2000 m2, ezért a déli tájolás, a jó levegő. Mindez csak az érem egyik oldala. A lokáció tehát optimális, de kell még egy olyan építmény ami ezen a helyen képes átadni a prémium életérzést. Nem elég egy átlagos ház kicsit nagyobb méretben. Egyedi kell, különleges, csak ide megálmodott, aminek szó szerint nincs párja. A tervezési megbízást neves magyar építész, Kapsza Miklós kapta. Az eredmény figyelemre méltó lett. Zöld környezetében jól érvényesül a fehér épület, aminek déli oldala csupa üveg, ami egyedi panorámát és fényviszonyokat teremt a belső terekben. Ma is előre mutató felfogás, hogy a földszinti tetők a zöld terület méretét növelik és van megújuló energia felhasználás a meleg víz termelésben. Kettős funkcióval bír az üveg lépcső. Egyfelől összeköti a szinteket, továbbá egyben a fényt is végig vezeti a közlekedő részeken a legalsó szintig. Ez persze energiatakarékos, de ennél lényegesebb, hogy ugyanaz a hangulat uralkodjon az épület minden részén. A látványos lépcső mellett természetesen ki van építve a liftakna is. Jelenleg rejtett állapotban van, a jövőben bármikor beszerelhető a lift átalakítások és plusz költség nélkül.

A beépített anyagok, felszerelés, berendezés, gépészet Svájcból és Olaszországból származnak.
Az épület felosztása: alsó szinten garázsok, gépészet, sport és pihenő terület egy kis meditációs rejtett kerttel. Második és harmadik szint lakószintek, nagy világos terekkel, a harmadikon egy nagy erkéllyel és hátsó kerti kiülős party terasszal. A két lakószintet egy télikert is összeköti ami egyben külső homlokzati látványelem is.
A tetőteraszra jutva a rendelkezésünkre álló terület minden képzeletünket meghaladja. 360 fokos panorámát élvezhetünk. A komfort érdekében van áramvételi lehetőség, világítás, árnyékolástechnika, zuhanyzós fürdő-wc, mobil összecsukható kerti bútorok.

Ez a leírás csak kedvcsináló. PDF formában letölthet egy sokkal hosszabb, részletesebb több oldalas anyagot.
Részletes leírás magyarul PDF
Részletes leírás németül/ Deutsch PDF

3D segítség:
Bal alul fotótérkép ami forgatható
Jobb alsó négyzet teljes képernyő
Az ingatlan látogatása kizárólag az ingatlaniroda segítségével lehetséges: +36-20-241-0000

Egy kis videó bemutatót is ajánlok figyelmébe. A YouTube feliratra kattintva teljes képernyőn FHD-ban is nézheti:

Térkép lent: csak a környéket jelöli nem a pontos címet.
Tel.: +36 20/241-0000

Ingatlantérkép

Hasonló Ingatlanok