Szép utcában nagy ház XVII

Szép utcában nagy ház XVII
47.479449, 19.256705
Eladó 58.900.000Ft Ft - Családi ház
190-222 157 m2 6 Szoba 2 Fürdőszoba 2 Garázs 1987 Year Built 910 m2

Budapest, XVII. Rákoskeresztúron, a kerület központjának közelében, csendes, de jól megközelíthető mellékutcában eladó családi ház. Különösen kiemelendő tulajdonsága rendezett szomszédság, felújított, új és újszerű házakkal, kellemes utcaképpel. Ilyen környezetbe költözhet, ehhez kínálunk egy korszerűsítendő, nagyon jó adottságokkal rendelkező ingatlant.

Úgy gondoljuk, hogy a kedvező beszerzési ár (ca. 2 db külkerületi garzon ára) és a frissítésre, szépítésre fordított összeggel együtt meglehetősen jó áron lehet a tulajdonosa egy újszerű, a környezete által még értékesebb családi háznak.
Telek 910 nm, előkert 10 m, amiből a garázsok előtti rész betonozott. Parkolás a kapuban az utcán, a belső felszíni beállókban és a két garázsban, amiből az egyik szerelőaknás.

Stresszmentes beállás a földszinti garázsokba keveseknek adatik meg, de bizony nem lesz gond a beállással. Ugyancsak ezen a szinten van a 28,54 nm-es fitneszterem.

Az előkert után a két teljes szint és beépített tetőterű épület helyezkedik el. 2X3 szobából a tetőtéri előre nézőhöz tartozik egy 5 nm-es loggia is.

Az épület mögött egybefüggő kert várja, aminek mérete 555 nm. Két oldalon gyümölcsfasor található, amiket „ágas kordon” rendszerben neveltek. Középen egy lekövezett rész várja a kiülni, partizni, sütögetni, beszélgetni vágyókat.

A ház 8*13,7 m külső mérettel rendelkezik. Ez bruttó 109,6 nm egy szinten. Bruttóban a három szint több, mint 300 nm, de nettóban nyilván ennél kevesebb.

1 . szint, földszint 90,19 nm nettó.
2+3. szint egyben, 6 szobával: 157 nm

Közelmúltban történt korszerűsítések: külső nyílászárók cseréje redőnyösre. 2. szinti fürdőszoba teljes felújítása, mely során kád, zuhanyzó és hosszú, törülközőszárítós radiátor lett beépítve a mai kor követelményi szerint.

Az ingatlan jobban megismerheti a mellékelt illusztrációból. Az alaprajzok saját lézeres felmérés alapján méretarányosan készültek. A fotók mellett készült egy ingatlan bejárás videó is. A videót nem mindenhol lehet a hirdetéshez csatolni. Ha nem látná, akkor a DrNest saját weboldalán kell keresni, ott gond nélkül megjelenik beágyazva.

Nagyon kíváncsik vagyunk az Ön véleményére és különösen az esetleges árajánlatára.

Ön, az adatai és az üzletmenet biztonságban vannak. Erről szóló törvények: GDPR és a 2017 évi LIII. PMT.tv.
Működési engedély, fővárosi névjegyzék száma: 05336

Várom jelentkezését mobilon, Viber-en, WhatsApp-on. 20/241-0000

VIDEÓ:

Videó direkt linkje: https://youtu.be/YIqxs-BnKIQ

Ingatlantérkép

Hasonló Ingatlanok