háromszintes pesti, erdő mellett

háromszintes pesti, erdő mellett
47.415874, 19.188215
Eladó 49.000.000Ft Ft - Családi ház
180-916 615 m2 5 Szoba 2 Fürdőszoba 1 Garázs 157 m2

Tárgyalás alatt.

 

Budapest XVIII. Pestszentimrén, Pestszentlőrinc és erdőközeli oldalán lévő családi ház.
615 nm-es családi házas zöld övezetben lévő ingatlan három szintes, szintenként 106,8 nm bruttó (külső méret).
Nettó érték természetesen kevesebb. Garázs szintje 72,5 nm, a két lakószint lépcsők nélküli belső területe 157 nm. Földszinti terasz 20 nm, felső teraszok 10,33 és 6,8 nm.
Ötszobás, melyből a fentiek mind rendelkeznek terasszal.
Összközműves, aszfaltozott utca, áramellátás 3*16 amper, ami bőven elegendő.
30 cm-es tégla falú épület, a mély alap miatt a falak repedésmentesek. Gépkocsi tárolás az alsó szinti garázsban, a földszinti könnyűszerkezetes garázsban, az udvari nyitott beállóban, további vendég helyek az utcán ingyenesen. Központi fűtést alapestben gázcirkó működteti, alternatívaként egy vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll.
Közelmúltban cserélve lett a teljes utcafronti kerítés és kapui. Minden nyílászáró műanyag, redőnyös. Konyhánál, étkezőnél szellőzőnyílásos kialakítással.
Dupla komfort, alul tusolós, fent kádas fürdővel.
Nappali kellően nagy méretű és körbenapozott, a lenti szoba alkalmas az együtt élő szülő számára. A konyha, étkező szeparáltan, jól szellőztethetően helyezkedik el.
Két célcsoport számára is jó választás. Aki költözhető, lakható házat keres, amit csak festeni kell. Költözhet és ráér később átalakításokat tervezni. Másik csoport aki teljesen újnak látszó szintre tervez felújítani. Erre is teljesen alkalmas választás ez a ház.
Ismerje meg jobban ezt a lehetőséget. Legteljesebb formában a DrNest Ingatlan oldalán láthatja pl. videóanyaggal együtt.
Hívjon, ismerje meg, tegyen egy ajánlatot!

A videót 1080p minőségben is nézheti (YouTube gomb, fogaskerék):

Ingatlantérkép

Hasonló Ingatlanok