Rákoskeresztúri 75-ös panel

Rákoskeresztúri 75-ös panel
47.478660, 19.242077
Eladó 25.200.000Ft Ft - Lakás, Panel lakás
181-103 75 m2 4 Szoba 1 Fürdőszoba

Eladva. Várom az Ön megbízását.


XVII. kerület központjának közelében, nagyon jó ár-érték arányban kínálunk egy 75 nm-es, 1+3 szobás panellakást. A belvárosból a kerületi központhoz érkezve a Pesti út jobb oldalán helyezkedik el az Újlak utcai lakótelep. Itt, egy négyemeletes panelház felső emeletén található az eladásra kínált lakás. Erkélyes nappalija az utca felé néz, a három hálót pedig a még csendesebb zárt pihenőpark felé tájolták.

Tiszta lépcsőház, a belső tér jó elosztású, eredeti műszaki tartalommal. Bár átfogó felújítás nem volt, ennek hiányát mégsem érezni, mivel szépen rendben-, ill. karbantartott otthonról van szó.
A szobák mellett jutott hely egy gardróbnak is. Konyha és étkező szeparált kialakítású. Az étkező egy belső, üvegezett térelválasztással kapcsolódik a nappalihoz. Fürdő és wc külön helyiségben lett kialakítva. Mellékelt alaprajz méretarányos, saját mérésű adatok alapján készült.
Mivel nincs felső lakó így más lakásokhoz képest nyugodtabb környezetet élvezhet. Lift hiánya miatt inkább a fiatalabb generációknak ajánlható.
Távfűtéses, vízórás, közös költség 13 ezer.

 

Tekintse meg a lakásról készült videót és 3D képeket is!


3D képgaléria. Kis méretben indul, nyissa meg teljes képernyősre. A fájlok nagy méretűek 3-5 MB/db. Mobilnet esetén vegye figyelembe.
A továbblépés gombokkal tud lapozni.

 

Ingatlantérkép

Hasonló Ingatlanok